Famílies, joves i educació

En aquest apartat trobaràs informació sobre informació acadèmica, suport emocional, violència en infants i joves, beques menjador i recursos pedagògics per aquests dies de COVID19

 

  • CENTRES PER A FAMÍLIES AMB ADOLESCENTS

En aquests moments en què haurem de buscar, entre totes, més espais per conversar i expressar emocions, en què caldrà regenerar dosis de paciència i ser creatius en les relacions i la comunicació familiars,el Centre per a Famílies amb Adolescents, que formen el Servei per a Adolescents i Famílies (SAIF), continuen escoltant els vostres neguits. Tot i que el servei està tancat presencialment podeu contactar-hi via Whatsapp o correu electrònic. 

Al Punt InfoJOVE continuen responent als/les joves del barri amb els dubtes relacionats amb feina, estudis, salut, sexualitat, feminismes, mobilitat internacional, habitatge, emprenedoria, entre d’altres.

Què pots trobar?

Assessoria laboral per a joves:
Busques feina? l’empresa on treballes t’ha aplicat un ERTO, o un Permís Retribuït Recuperable? Tens clar com funciona? Saps quins són els teus drets? Resolt aquests i altres dubtes que tinguis en àmbit laboral amb la nostra assessora

Assessoria Acadèmica personalitzada
Acabes l’ESO i no tens clar què estudiar el proper curs? Tens clar quan i com es faran les preinscripcions? Et toca fer les PAU i no tens tota la info necessària? No ho dubtis i envia’ns un correu a pijsantmarti@bcn.cat Una assessora acadèmica resoldrà els teus dubtes

Assessoria d’Habitatge

Assessoria de Mobilitat Internacional

Assessoria d’Emprenedoria

Només cal que  escriguis un mail a pijsantmarti@bcn.cat i una assessora es posarà amb contacte

Hi pots contactar a través de:

☎ 93 498 27 43 // 680 130 277 Whatsapp ✉ pijsantmarti@bcn.cat

S’ha reforçat el servei d’infància respon. A més del telèfon gratuït   116 111, la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència també posa a la vostra disposició una bústia de correu electrònic per comunicar maltractaments d’infants i adolescents:  ✉  infanciarespon.bsf@gencat.cat

  • SALUT MENTAL PER JOVES

La Direcció General de Joventut (DGJ) ha començat a difondre avui entre la joventut catalana la guia “Com trobar-hi sentit”, un recurs en línia amb desenes de consells pràctics per aprendre a gestionar el confinament amb equilibri emocional, ànim de superació i esperit cooperatiu.

La difusió d’aquest recurs de caràcter psicològic i pedagògic s’inicia amb diferents missatges i enllaços a les xarxes socials de Joventut (Instagram, Twitter, Facebook, Jove.cat i E-joventut), així com al web Confinats.cat i al portal Adolescents.cat, líder a Catalunya amb una afluència d’uns dos milions de visites al mes i al voltant de 800.000 usuaris únics mensuals.

L’objectiu de la guia -elaborada en col·laboració amb l’entitat Salut i Educació Emocional- és ajudar els i les joves a omplir de sentit vital i utilitat personal la situació de confinament i que, més enllà del cop en els aspectes socioeconòmics, també impacten en la seva salut mental.

  600 460 754 
konsultam_SM@parcdesalutmar.cat

 

Aquesta web ofereix recursos  i espai de consulta per preguntar dubtes o compartir inquietuds. Al portal lalore.org, trobareu a La Lore a qui li passen coses semblants a les què et passen a tu. Algú que t’escolta, que t’entén i que de tant parlar amb altres joves sap un munt de coses sobre relacions, gènere, sexualitat i diversitat sexual.

HI ha diferents opcoions de contactar:

Consultes Online  
☎  Whatsapp:  602 047 850
Missatge privat per Instagram (@lalore_insta)