Equipaments i entitats

En construcció col·laborativa

Des del 13 de març els equipaments culturals, biblioteques, entitats, escoles…. estan tancats com a mesura per fer front a la situació generada pel #COVID19, en compliment del conjunt de mesures anunciades per l’Ajuntament #Barcelona, amb l’objectiu de contenir-ne l’expansió i protegir les persones més vulnerables.

 

Després de 3 mesos La Farinera ja ha obert les portes però amb un horari reduït. De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h

 

 

La gent del Clot-Camp de l’Arpa fa coses 

Aquests dies de confinament moltes persones s’han dedicat a explorar la seva part més creativa.

Treure l’artista que portem a dins ajuda a desconnectar. 

Sabem que La gent del Clot-Camp de l’Arpa fa coses” i per això des de La Farinera  us animem a que traieu a la llum l’artista que porteu a dins i ens feu arribar els vostres vídeos per correu electrònic i els anirem penjant al nostre canal de youtube.

Escriu-vos a  ccfarinera@gmail.com  indicant a l’assumpte “la gent del Clot-Camp de l’Arpa fa coses” i envieu les dades de contacte (nom i cognoms i telèfon) i si teniu xarxes socials indiqueu-nos com us anomeneu.

IMPORTANT: El vídeo ha d’estar gravat en horittzontal i ha de durar com a molt 3 minuts.


Concurs online de fotografia

Des  del Centre Cultural La Farinera del Clot  durant el confinament es va organitzar un concurs online de fotografia 📷 pensat juntament amb la professora 📸 del Taller de fotografia de La Farinera.  

Degut al confinament 😷🦠que vam viure passar moltes hores a casa 🏠 , i finestres i balcons van esdevenir un bon lloc d’evasió. És per aquest motiu que vam proposar el concurs online fotogràfic “Des del balcó” .

El termini per rebre fotos va acabar el passat 10 de maig.
Aquí teniu un vídeo de les fotos rebudes 

 

Malgrat que l’EAMP està tancat,  l’equip de treball continua treballant des de casa per oferir-vos propostes culturals i activitats per aprofitar el temps de confinament.

Podeu seguir contactant amb nosaltres a través del correu electrònic   info@casalbarrieamp.org o a través de les xarxes socials: Twitter, Facebook, Instagram.

🎵🎵 ​Per passar millor el confinament hem creat una llista de cancçons col·laborativa d’spotify

  • BIBLIOTEQUES 

Biblioteques. Deu biblioteques de la ciutat obriran el proper dimarts 2 de juny, un cop finalitzades les tasques de condicionament.

Deu biblioteques de la ciutat obriran el proper dimarts 2 de juny, un cop finalitzades les tasques de condicionament per garantir les mesures de seguretat a usuaris i treballadors.

A partir d’aquesta data, la resta biblioteques obriran gradualment a mesura que es vagin desplegant les mesures sanitàries. Podeu consultar la informació actualitzada de les biblioteques obertes.

El dia 2 de juny només s’admetran retorns de documents a les bústies exteriors i no es podrà accedir a l’interior de la biblioteca. Excepcionalment aquest dissabte 6 de juny les bústies tancaran a les 14.00 h i tornaran a obrir dilluns 8 de juny a les 14.30 h.

A partir del dia 2 de juny els usuaris podran reservar documents i demanar cita prèvia per anar-los a recollir. Les cites es podran demanar a través d’un formulari web i també per telèfon, i es començaran a donar a partir del dia 3 de juny.

Un cop l’usuari rebi la confirmació que té els documents a la seva disposició i la confirmació de la cita prèvia, haurà d’anar a la biblioteca amb mascareta i mantenir la distància de seguretat.

Només es podran fer reserves de documents de les biblioteques que estiguin obertes. No s’oferirà el servei de préstec interbibliotecari.

El servei de recollida de documents reservats s’oferirà en espais habilitats per a aquesta finalitat i no es podrà accedir a cap altre espai de la biblioteca.

Biblioteques obertes a la Fase 1

Totes les  biblioteques tindran el mateix horari d’obertura:

TARDES de dilluns a dimecres de 14.30 h a 19.30 h

MATINS de dijous a dissabte de 9.30 h a 14.00 h

Per evitar desplaçaments innecessaris cal recordar que s’han prorrogat els terminis de devolució dels préstecs anteriors al tancament fins al 31 de juliol.

Els usuaris poden accedir al servei de préstec de continguts digitals a través de l’eBiblio i d’una variada oferta d’activitats en línia i clubs de lectura virtuals.

Podeu consultar en tot moment la informació actualitzada al nostre web i  a les nostres xarxes socials amb l’etiqueta #obrimbiblioteques.

No us amoïneu dels préstecs i reserves que teniu a l’Aladí: quan les biblioteques reobrin ja tornareu els documents que teniu a casa i recollireu les reserves que vau fer abans del confinament.

Les bústies de retorn 24 hores romandran tancades fins a nou avís.

 

Voleu llegir aquests dies? Feu servir l’eBiblio!

Només cal que disposeu del carnet d’usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.
Aquesta nova modalitat permetrà fer ús dels serveis virtuals de les biblioteques, com el que ofereix la plataforma de préstec digital eBiblio.cat amb accés a llibres, pel·lícules i revistes, alhora que permetrà accedir a les bases de dades Naxos Music Library, amb un ampli repertori musical sobretot del gènere clàssic, l’In-edit TV, amb documentals musicals, així com els audiollibres o  l’hemeroteca de La Vanguardia, per destacar-ne alguns.

Nou carnet virtual per a usuaris sense carnet de biblioteques

Qualsevol ciutadà resident a Catalunya, major de 14 anys i que no disposi de carnet de biblioteca pública pot sol·licitar el carnet a través del formulari

 

📣 Podeu consultar xarxes socials de les dues BIBLIOTEQUES DEL BARRI  per seguir les seves  propostes: 

Biblioteca El Clot – Josep Benet: Facebook  Instagram 

Biblioteca del Camp de l’Arpa – Caterina  Albert: Facebook 

Recomanacions per a la recuperació progressiva de la prestació dels serveis bibliotecaris al Sistema de Lectura Pública de Catalunya:  bit.ly/2YWgAad
 
Podeu consultar les fases a les @BibliotequesBCN  en aquest enllaç