Implica’t

La XAC té com objectiu canalitzar el voluntariat al Clot-Camp de l’Arpa en termes comunitaris. Persones que volen oferir el seu temps a construir un barri millor reben les crides de voluntariat a través d’un correu electrònic. En aquests moments que estem vivint amb motiu de la crisi sanitària que està causant la COVID19 hem redefinit l’estructura creada per la Xarxa d’Acció Comunitària del Clot-Camp de l’Arpa i la redefinim per donar resposta a les necessitats actuals del barri.

Estem cercant persones i/o entitats del barri que vulguin donar un cop de mà en la recerca de recursos d’utilitat per tal que tothom se’n pugui beneficiar. Si vols col·laborar aportant recursos i informacions per nodrir el web escriu-nos un correu electrònic de la XAC  xacclotcarpa@gmail.com o a info@casalbarrieamp.org

Les entitats i altres grups del Clot-Camp de l’Arpa estem coordinant i cercant recursos per fer front a la crisi sanitària.

Per fer-ho ens calen mans en les diferents àrees de treball que s’estan organitzant.

Àrees de treball

Habitatge: Problemes de pagaments de lloguers, subministraments i altres.
Laboral: Orientació d’on acudir i de resoldre petites consultes i tràmits.
Maquinari informàtic i de connexió a Internet: molt i moltes infants no tenen ordinador i/o connexió a la xarxa per poder seguir les classes telemàtiques
Cura d’infants: moltes persones amb menors han de sortir a treballar i no tenen amb qui deixar els i les seves filles.
Suport d’Internet: amb el confinament i el tancament d’oficines la majoria de tràmits es fan per Internet, des del procés de preinscripció i matriculació als centres educatius com presentar qualsevol tipus de documentació. Moltes persones no estan acostumades a fer-los i/o no tenen els recursos, cal acompanyament i/o posar els recursos.
Reforç escolar: Amb el confinament moltes criatures no han pogut fer un seguiment de les tasques escolars i els cal un suport
Gent Gran: Suport a les persones grans fetn diferetns tasques; companyament, anar a comprar…

Fem una crida a que us animeu a participar, tant en la recollida d’aliments, però també com a voluntaris en les diferents accions i activitats que es vagin organitzant.

Aquesta crida de voluntariat és puntual i s’anirà activant quan hi hagi feines concretes a fer.

Apunteu-vos als grups de treball!

 

A part, la XAC segueix activa i oberta a nodrir-se de persones que vulguin participar activament a diferents projectes del barri. Si vols formar part de la XAC i rebre les crides de voluntariat pots  fer-ho de diferents maneres:

  • Pots registrar-te a la XAC a través d’aquest formulari.
  • Pots fer-nos arribar les teves propostes o suggeriments a través també d’aquest formulari de contacte:

 

 

  • I també pots contactar amb nosaltres a través de:

mail xacclotcarpa@gmail.com

telf  934507013 (Actualment no podem atendre-us per telèfon però ens podeu enviar un wapp)

localitzacio Plaça Carme Montoriol 10.

Horari: dilluns -divendres 16.30-21h; i dimecres de 10.30 a 13.30 (Actualment no us podem atendre presencialment)